Maia Morgenstern si-a deschis sufletul si a vorbit despre cel mai mare REGRET din viata sa: „Că am făcut bine, că am făcut rău, asta e treaba voastră să judecați”

Maia Morgenstern si-a deschis sufletul si a vorbit despre cel mai mare REGRET din viata sa: „Că am făcut bine, că am făcut rău, asta e treaba voastră să judecați”
Maia Morgenstern si-a deschis sufletul si a vorbit despre cel mai mare REGRET din viata sa: "Că am făcut bine, că am făcut rău, asta e treaba voastră să judecați"

Maia Morgenstern, una dintre doamnele teatrului romanesc, este iubita pretutindeni si nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Intr-un moment de sinceritate, indragita actrita si-a adus aminte cu tristete de cel mai mare regret al sau, care inca o bantuie. Maia Morgenstern a aflat ca tatal sau s-a stins din viata cu putin timp inainte de premiera spectacolului ‘Vizita batranei doamnne’, insa a ales sa urce pe scena, nu se mearga imediat la capataiul tatalui sau, gest pe care sustine ca nu si-l  va ierta niciodata.

Pe multe nu le-am resimțit precum sacrificii. Dar timpul pe care l-am răpit copiilor și părinților mei îl resimt acum. Cu asta nu mă împac. Am aflat, cu două ore înainte de premiera spectacolului Vizita bătrânei doamne’ , de la Național, că tatăl meu s-a prăpădit. Evident, m-am dus la el după spectacol. N-am să-mi iert niciodată că nu m-am dus imediat, în clipa în care am fost sunată. Că am făcut bine, că am făcut rău, asta e treaba voastră să judecați. Dar cu asta, eu nu o să mă împac niciodată’, a spus actrita in cadrul unui interviu acordat pentru evz.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X