evzmonden.ro Web analytics

Maia Morgenstern, despre DRUMUL spre SUCCES: “Am început cariera cu UN EŞEC…”

Maia Morgenstern, despre DRUMUL spre SUCCES: “Am început cariera cu UN EŞEC…”
Maia Morgenstern, despre DRUMUL spre SUCCES: "Am început cariera cu UN EŞEC..."

Maia Morgenstern, una dintre doamnele teatrului romanesc, este iubita pretutindeni si nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Recent, marea actrita si-a adus aminte cu emotie despre cum a inceput drumul sau spre succes si a marturisit ca a pornit cu un esec, fiind respinsa la primul sau examen la teatru, astfel fiind nevoita sa faca figuratie.

“Am căzut la examenul de admitere la Facultate, la IATC. Apoi nu știam ce să fac. Dacă să continui sau nu. Dar nu voiam să stau acasă. Am început ca figurantă, cu o piesă în idiș, la Teatrul Evreiesc de stat. Eu eram doar o căzătură la Actorie”, a povestit artista, potrivit Libertatea.ro.

Ambitia, determinarea si efortul au fost unele din ingredientele care au ajutat-o pe Maia Morgenstern sa ajunga in cele din urma studenta in anul 1, la Actorie, unde l-a avut ca profesor pe marele actor Dem Radulescu.

Actrita a vorbit intotdeuna deschis despre parcursul ei si a marturisit ca nu s-a simtit niciodata confortabil in cadrul facultatii. Inainte de a intra la teatru, Maia Morgenstern si-a dorit enorm sa devina balerina.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X