Maia Morgenstern a oferit declaratii despre fostul sau sot, Claudiu Istodor, alaturi de care joaca in serialul ‘Sacrificiul’, difuzat de Antena 1. Reamintim ca cei doi formeaza un cuplu pe micile ecrane!

“Lumea poate să rămână surprinsă, aşa cum ne surprinde viaţa. Domnul Claudiu Istodor este tatăl lui Tudor şi asta nu va putea fi schimbat niciodată, de nimeni (…) Înţelegem să sorbim din bucuriile unei toamne. Nu ştiu şi nu dau verdicte (n.r. dacă a mai rămas ceva între ei)… Domnul Claudiu Istodor este un om pe care îl respect enorm, un artist care mă surprinde, un actor faţă de care am o admiraţie nemăsurată. Este un actor, un artist desăvârşit în permanenţă transformare”, a declarat Maia Morgenstern pentru “Acces Direct”.

“Nu totdeauna lucrurile merg ca pe roate…”

Citește și:

“Mă surprind pe mine privindu-l în continuare. S-a lăsat un soi de pace, de linişte, am putut vorbi normal pentru un timp, după care iar… am putut eu să mă liniştesc, să mă relaxez, ne plimbăm în parc şi mai ales vorbim. Nu totdeauna suntem de acord. Nu totdeauna lucrurile merg ca pe roate… Ce simţim dincolo de cuvinte, asta e important”, a mai spus actriţa.