Maia Morgenstern a rupt tacerea!  Maia Morgenstern și Claudiu Istodor se numără printre cei mai iubiți și apreciați actori de la noi. Iar fanii nu știu că cei doi au format un cuplu și în viața reală, iar serialul “Sacrificiul” i-a unit din nou. Care este adevărul despre relația lor actuală?

Maia Morgenstern a rupt tacerea! Legat de acest subiect, cei doi actori au oferit câteva detalii despre relația lor. Maia Morgenstern spune că formează un cuplu cu actorul din serialul ”Sacrificiul”, însă numai în film: „Da, suntem un cuplu, în serial. Personajele noastre, zic eu, sunt interesante, controversate. Cunosc suișuri și coborâșuri, cum e în viață. Ne propunem să fim cât mai adevărați, ca personaje, cât mai aproape de sufletele telespectatorilor. Le promitem surprize interesante, situații inedite și momente de maximă intensitate”, a spus Maia Morgenstern, citează a1.ro.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

„Avem colegi din generații diferite, actori de vârste diferite, toți, foarte buni prieteni. Încrederea ne unește. E o bucurie să fim împreună”, a mai adăugat ea.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor nu mai formează un cuplu în viața reală de foarte mulți ani, deși au și un fiu împreună, însă cariera i-a adus de multe ori în același loc.

„Când ne-am certat ultima oară pe platoul de filmare? Cred că alaltăieri”, l-a întrebat Maia Morgenstern pe Claudiu Istodor.

„Dar în dimineața asta ce a fost?”, a răspuns ferm Claudiu Istodor.

„În dimineața asta, are dreptate! Eu mai uit, el mai puțin”, a adăugat actrița.

Ce spune Claudiu Istodor despre relația cu Maia pe platourile de filmare

„Pe platou cu Maia…În primul rând, e în casa mea, da? Mi s-a dat o casă pe malul lacului, eu sunt stăpânul, nu-i așa? Maia este o parteneră de joacă foarte bună, foarte serioasă și te poți baza pe ea, ceea ce e foarte important. Ne mai reproșăm din când în când câte ceva, dar am cu cine!”, a declarat Claudiu Istodor, citează aceeași sursă.