evzmonden.ro Web analytics

Magda Vasiliu, mesaj ȘOCANT: „Ştiu că voi fi mâncată de vie…!”

Magda Vasiliu, mesaj ȘOCANT: „Ştiu că voi fi mâncată de vie…!”
Magda Vasiliu, mesaj ȘOCANT: „Ştiu că voi fi mâncată de vie...!”

Magda Vasiliu, mesaj ȘOCANT: ”Am fost niște proaste!” Prezentatoare TV Magda Vasiliu a postat pe pagina personală de socializare un mesaj în care critică dur emancipare sexului frumos.

Magda Vasiliu, una dintre îndrăgitele prezentatoare TV de la noi a postat vineri, pe 9 martie 2018, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care critică destul de dur persoanele care au înţeles conceptul de „emancipare a femeii“.

”Ştiu că voi fi mâncată de vie de feministe, dar nu mă pot abţine. 8 Martie a fost prilejul perfect pentru tot felul de proteste. Femeile se plâng ca sunt mai prost plătite decât bărbaţii, că nu au acces la aceleaşi joburi, că sunt, pe scurt, discriminate etc ..Tot ieri, zeci de persoane evocau cu nostalgie şi regret scene din copilărie în care mama părea sau poate chiar era centrul universului….Aşa zisa emancipare a femeii a distrus practic femeia…Bunicile, străbunicile noastre trăiau până la 80-90 de ani, erau casnice, creşteau copii, schimbau reţete, mergeau la teatru, la operă, pictau, găteau pentru mese memorabile cu prietenii, planificau vacanţe, se coafau constant, purtau ciorapi de mătase cu dungă, port-jartier şi pantofi cu toc…aveau timp să culeagă levănţică şi s o pună în şifonier printre rufe…la fel cum aveau timp să întindă la uscat flori de tei ., citeau, scriau…nu erau aşa “emancipate ” că noi care nu mai ieşim din blugi, nu mai purtăm tocuri, facem un duş în grabă, mâncăm de la fast food, ne întindem părul cu placa (altceva oricum n am şti să facem)cu prietenii ne vedem rar şi atunci când ne vedem comandăm mâncare….suntem veşnic alergate, obosite, sătule de tot şi de toate.. Şi asta pentru că am fost proaste…Când am vrut cariere, joburi etc trebuia să ne asigurăm că bărbaţii pot şi vor să gătească, să spele, să calce etc. Nu ne am asigurat şi ne am trezit cu toate pe cap.. Dacă pe noi ne învăţau bunicile/mamele să gătim, pe copiii de azi părinţii îi duc la cursuri de gătit. Cine dracu mai are timp să-i înveţe? Străbunicile şi bunicile noastre aveau tihnă, liniştea mentală de a crea oameni, caractere…noi, în grabă, mereu pe fugă, mereu în contratimp de vreo 30 de ani încoace, creăm doar indivizi…aşa că, nu ştiu cum o fi mai bine….”, a scris Magda Vasiliu pe contul de Facebook.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X