Magda Vasiliu, mesaj tulburator despre parada militara de 1 Decembrie: „Imi iubesc tara pentru ce a fost si pentru ce ar fi putut sa fie… „

Magda Vasiliu, mesaj tulburator despre parada militara de 1 Decembrie: „Imi iubesc tara pentru ce a fost si pentru ce ar fi putut sa fie… „
Magda Vasiliu, mesaj tulburator despre parada militara de 1 Decembrie: "Imi iubesc tara pentru ce a fost si pentru ce ar fi putut sa fie… "

Magda Vasiliu, mesaj tulburator despre parada militara de 1 Decembrie: „Imi iubesc tara pentru ce a fost si pentru ce ar fi putut sa fie… „

Mai multe vedete si-au exprimat opinia despre parada militara organizata de 1 Decembrie, iar printre acestea se afla si Magda Vasiliu, care si-a expus parerea printr-un mesaj aparut pe pagina sa de socializare.

„Parade militare, discursuri pompoase, lacrimogene, stegulețe la oglinzile masinilor, declarații pline de patos…. Stăm bine la capitolul ăsta. Foarte bine….Îmi iubesc țara. Iubesc ulitele desfundate, cuiburile berzelor, mirosul de fum, iarna, în sate uitate de lume…. Dar, tocmai pentru că-mi iubesc țara nu pot să nu mă gândesc cu furia izvorâtă din neputință de a schimba ceva, la toate câte sunt rele în tara mea….

După 100 de ani, România e cea mai săracă țara europeană, fără autostrăzi, fără spitale, cu o rată record a violentei în familie, pentru ca Romania nu mai are educație… Nu mai contăm în sport decât pe alocuri ( gratie dăruirii unor oameni, nu pentru ca s-ar investi în sport), n-avem cercetare, nu producem mai nimic, avem scoli cu wc ul în curte, bătrani care traiesc cu cateva zeci se lei pe lună in case de chirpici… Copiii mor in spitale, adultii la fel… N-avem practic nimic. Nimic. Mall – uri, catedrala, si beculete de Crăciun…. Așa ca azi sunt tristă.

Am o strângere de inima gândindu-ma la ce s a visat pentru tara asta acum 100 de ani și la ce s a ajuns. E vina tuturor. E si vina mea. Se va schimba vreodata ceva? Habar n-am.. Îmi iubesc țara pentru ce a fost si pentru ce ar fi putut sa fie…..Nu pentru ceea ce este acum – o tara condusa de niste infractori, la marginea Europei, în care oamenii nu au altceva decât speranțe și vise înfrânte”,  a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Mai doamna Magda, lasa prostiile, Roania este saraca in viziunea ta, si a altora ca tine, nu este asa. Toti sunteti niste snobi, fara bun simt. Romania are autostrazi, mai trebuiesc construite si altele dar are, avem spitale, mai trebuiesc construite si altele. Nu uitati ca spitalizarile in Romania sunt platit de la bugetul statului. Nu sunt platitite de catre cei ce se trateaza, cate sa faca si tara asta.Invatamintul este gratuit, in statele acelea bogate la care va referiti voi, invatamantul se plateste, Transportul studentilor si al pensionarilor nu este gratuit acolo la noi in Romania este.Voi aveti o educatie proasta de snobi fara bun simt. A si sa iti mai spun ceva asa pentru tine ca snoaba ce esti, stii ca in Marea Britanie impozitul pe profit este 50 % din Cifra de afaceri. Hai , lasati prostiile ca si asa nu vi le citeste nimeni.

  • Pentru comentariul de mai sus : Halal! Un analfabet, deci un PSD-ist.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X