Magda Vasiliu a transmis un mesaj fulminant! In prag de Sarbatori, fosta prezentatoarea TV a revenit in centrul atentiei cu un text trist si puternic.

Postarea unei mame care, acum trei ani, şi-a pierdut copilul

Azi, am citit postarea unei mame care, acum trei ani, şi-a pierdut copilul, grav bolnav… Nimic pe lume nu-i va putea nici măcar abate gândul de la copilul ei, nici măcar pentru o clipă. Dar ce mi a atras atenţia este o chestiune pe care mama respectivă o trăieşte an de an, mai ales de sărbători. Oamenii ca ea duc tristeţi pe care noi, ăştia un pic mai norocoşi, ni le putem doar imagina.Prietenii o evită, pentru că tristeţea ei le face rău, nimeni nu o invită nicăieri, pentru că toţi ştiu că, cel mai probabil, ea nu va onora invitaţia”, a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

Cu gândul la cadouri, la mese şi petreceri, uităm cât suntem de norocoşi

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

“Acum vreo doi ani, o altă mamă rămasă fără copil îmi povestea fix aceleaşi lucruri. Aşa-zişii prieteni ajung să te evite, vecinii la fel, rudele te mai sună când şi când, nu pentru că le-ar pasă de tine, ci ca să-şi mai liniştească puţin propria conştiinţă. Cu gândul la cadouri, la mese şi petreceri, uităm cât suntem de norocoşi şi, când ne merge cât de cât bine, suntem egoişti, superficiali şi nepăsători. Aşa suntem fără să ne propunem”, a mai scris aceasta.

Noi vrem brad, cadouri, mâncare, băutură şi linişte

“Chestia aia cu “de Crăciun, fii mai bun” e o mizerie care funcţionează în scop comercial, un rahat de marketing perfect. Lângă noi sunt oameni care suferă, zi de zi, noapte de noapte. Îi ignorăm pentru că suferinţa lor ne pune pe gânduri, ne face să reflectăm la ce e cu adevărat important, ori noi nu vrem asta. Nu, nu. Noi vrem brad, cadouri, mâncare, băutură şi linişte. Oameni… Ăştia suntem, din păcate”, a conchis Magda Vasiliu pe Facebook.