Magda Vasiliu, MESAJ DUR pe Facebook: „Imbecilii care ne conduc poate dorm liniștiți acum. Noi nu”

Magda Vasiliu, MESAJ DUR pe Facebook: „Imbecilii care ne conduc poate dorm liniștiți acum. Noi nu”
Magda Vasiliu, MESAJ DUR pe Facebook: „Imbecilii care ne conduc poate dorm liniștiți acum. Noi nu”
Autor:

Magda Vasiliu, fosta jurnalistă de la Prima TV care a trăit cea mai cruntă perioadă din viața ei după ce Vlad, fiul său, a fost diagnosticat cu cancer, și soțul său s-au hotarat sa infiinteze o asociatie care vine în ajutorul copiilor care au fost diagnosticați cu cancer sau boli rare.

Recent, Magda Vasiliu, fosta jurnalistă de la Prima, a scris pe pagina personală de socializare un mesaj dur la adresa celor care ne conduc: „Am pornit cu soțul meu, Cosmin Stoian proiectul LUPTA PENTRU VIAȚĂ din dorința de a ajută copiii care se confruntă cu cancerul sau cu boli rare. Ziua de azi ne-a pus practic în genunchi pe amândoi. Imbecilii care ne conduc poate dorm liniștiți acum. Noi, nu…. N-ai cum să dormi. Să vă explic punctual: 
1. O mamă disperată îmi povestește cum copilul ei ar putea pierde gradul I de handicap, deși are o malformație cardiacă gravă, probleme de coagulare, semipareză, operat de 5 ori pe cord. Starea lui nu s-a schimbat deloc de când a primit gradul de handicap, dar, o lege de c…t, spus pe românește, spune că un an a fost destul… Să vă mai zic că statul îi dă 1.100 de lei? Asta e marea sumă pentru care se zbate biată mamă…
2.O altă mamă îmi spune că tocmai ce a aflat că ordonanța 15/2018 nu mai dă dreptul la concediu medical pentru îngrijirea copilului până la 18 ani. Copilul ei, bolnav de cancer (!!) face 17 ani luna viitoare. Statul îi cere mamei banii înapoi!! De când copilul a făcut 16 ani și până azi! Pentru că așa e altă lege de c….t!
3. Un copil de un an, cu cancer (neuroblastom) a fost pus pe masă de operație, deschis și închis, fără să-i fie scoasă tumora, pentru că medicii au realizat abia când l-au deschis, că tumora adera de carotidă și jugulară, ca atare copilul putea muri… Continuă chimioterapia și D-zeu cu mila… Poate da înapoi tumora, se face mai mică și o putem scoate…. Tipic românesc. 
4. Alt copil încadrat în România cu leucemie „high risk” vine la Roma și se stabilește, în urmă investigațiilor că forma de leucemie e una ușoară, în niciun caz „high risk”. Cine dracu’ declară astfel de diagnostice? Medicii… Așa vin mai mulți bani de la casă, nu??? 
5.Vina pentru ororile din spitale e în mare măsură a medicilor… Pentru că nu poți vreodată să crezi că toți părinții s-au vorbit între ei încât toți să spună aceleași lucruri: nu li se explică protocoale, nu cunosc exact substanțele administrate, dozaje etc., nu li se explică pașii, nu li se dau recomandări pentru a pleca afară, deși, off the record, toți le spun să plece…. Oficial, riscă să piardă finanțări… Și tac…
Noi ne străduim. Dar e nimic pe lângă furtuna care ar trebui să înghită un sistem medical criminal. Iar madam Pintea ar trebui să dispară. Ieri. Ce gestionează ea e distrugere în masă, nu sistem de sănătate. Și, vorba lui Cosmin Stoian, răspunderea penală poate ar mai curața un pic spitalele de la noi… Dar, când pentru culpă, neglijență etc ți se iau 10% pe 3 luni, normal că te doare n cot de pacienți… Banii aia îi recuperezi oricum…”, a explicat Magda Vasiliu în mediul online.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

  • Limbaj specific miticilor din cel mai mizerabil oras din Europa, Bucicuresti. Magdo, Magdo nici cind cancerul iti ataca progenitura nu te lapezi de sudalme, injuraturi.

  • Da,d.na Vasilescu conducătorii noștri” iubiți” nu se gândesc la noi ci numai cum să-si mărească AVEREA MIZERABILII

  • madam ziarista isi da cumva seama ca gradul I de handicap, conmcediul ptr copilul de 17 ani bolanv sunt forme de asistenta sociala? Si ca a trmite un pacient „afara” este un gest de solidariate sociala?!
    SIu dfacas nu ma inseala memoria la Focus Prima TV se zicera parca de „puturosi” si bugetofagi …
    Adica … adica aveti grija cadn va exprimati dprintele politice. S=-ar putea ca unii sa va creada!!!

  • STIMATA DOAMNA , sunteti printre putinii intelectuali Romani care au ceva de reclamat ‘ Borfasilor ” de la putere ! Va admir si respect Curajul care va pune in pericol , chiar si in fata JEGOSILOR dv,banuiesc , cunoscuti ! Cristian Ionescu si Ghita Bizonu’ , rebuturi umane , fac fata pamantului , de pomana !Cu stupoare , remarc , degradarea Morala a componentilor poporului Roman ! Daca va ajuta cu ceva , va sustin si aprob , atitudinea dv. ! Va doresc , din suflet , ca Norocul , sa va inunde casa si viata de familie ! Cu umilinta , ma inclin in fata Dv. Lucian Nicolaescu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X