}

Marturii CUTREMURĂTOARE făcute de o JURNALISTĂ! „Sunteti tineri , faceti alt copil, ca asta moare!” / VIDEO

Marturii CUTREMURĂTOARE făcute de o JURNALISTĂ! „Sunteti tineri , faceti alt copil, ca asta moare!” / VIDEO
Marturii CUTREMURĂTOARE făcute de o JURNALISTĂ! "Sunteti tineri , faceti alt copil, ca asta moare!" / VIDEO
Autor:

Marturii CUTREMURĂTOARE făcute de o JURNALISTĂ! „”Sunteti tineri , faceti alt copil, ca asta moare!” Asta au auzit de la medici, in Romania, parintii unui copil bolnav de cancer…. „Puteti sa mergeti oriunde in lume, ca oricum nu vi l salveaza nimeni!”. Asta li s a spus altor parinti. Le am ascultat povestile aici, la Roma. Pentru toti copiii bolnavi carora nimeni nu le mai da nicio sansa ne am hotarat sa luptam.”

Magda Vasiliu, fosta jurnalistă de la Prima TV care a trăit cea mai cruntă perioadă din viața ei după ce Vlad, fiul său, a fost diagnosticat cu cancer, a făcut mărturii cutremurătoare la Kanal D, despre clipele grele prin care ea și soțul ei, Cosmin Stoian, au trecut.

Dupa ce copilul ei s-a vindecat în Italia, cei doi au inființat asociatia „Lupta pentru viata”, incercand sa ajute părinții care nu au șansa să meargă în străinătate să-și salveze copiii la timp când sunt diagnosticati cu cancer: „Toti copiii care au primit acelasi diagnostic cu Vlad sunt toti morti (…) Toate chestiile astea te macina si te gandesti la un moment dat ca ar putea fi si copilul tau.

Am primit sute de mesaje in anul asta de la parinti cu copii bolnavi, care nu stiu incotro s-o apuce, care imi povestesc ororile prin care au trecut in tara, am documente trimise de parinti cu 3 diagnostice diferite facute pe aceeasi biopsie, cu RMN-uri interpretate gresit, cu citostatice care lipsesc, cu transplanturi medulare care se fac atunci cand maduva nu este curata.

Incercam macar o viata, doua, trei sa salvam pentru ca stim ce inseamna. Am trait in casa cu un copil care a facut chimioterapie, n-a putut sa manance, dintr-un copil care mergea la inot, la fotbal, la tara, alerga prin toate ulitele din sat, s-a trezit brusc intr-un scaun cu rotile, in care a stat 8 luni de zile. Vrem sa oferim cazare parintilor care vin aici, vrem sa ii ajutam cu tot ceea ce inseamna problemele administrative, cu taxele care se platesc catre sistemul italian de sanatate, pentru ca platim in Romania sistem de sanatate dar nu beneficiem de nimic.

Asa a luat nastere Lupta pentru viata, pentru ca in momentul in care ai fost diagnosticat cu cancer lupti pentru viata”, a spus Magda Vasilu.

Magda Vasiliu a divorțat de Andrei Vintilescu, soțul căruia i-a jurat iubire veșnică în anul 2009 și cu care are un băiat, pe nume Vlăduț. De aproximativ trei ani, vedeta TV se află la a 3-a căsnicie.

Sursă foto: Facebook/ Magda Vasiliu

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X