Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de televiziune de la Prima TV, i-a făcut praf pe greii din România. Jurnalista a criticat dur autoritățile în urma crimelor din Caracal care au îngrozit România.

Într-o postare pe Facebook, Magda Vasiliu a criticat, practic, organele competente care au dat dovadă de nepăsare şi incompetenţă cu privire la ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, dar şi a celor aflaţi în pericol de moarte, referitor la crimele din Caracal.

„Am tot scris, luni la rand, despre abuzurile si mizeriile inumane din sectiile de oncopediatrie din Romania. Am scris doar pe baza mesajelor primite de la parinti disperati…Si nu s a sesizat nimeni, desi la mijloc erau copii bolnavi dr cancer carora li se rapea sansa unor ani in plus, daca nu chiar sansa la viata…Am scris despre anomalii ale legilor in baza carora parintii puteau beneficia de concediu medical , in cazul in care aveau copii grav bolnavi….Am scris despre o gramada de anomalii, de fapte de coruptie, de mizerii etc…Cui ii pasa? Nimanui. Tot ce scriem pe fb e scris cumva pentru a ne linisti noua constiinta…Astia care mai avem constiinta. Dar nu schimbam nimic. Scriem revoltati toti de atitudinea acelui individ, “politist”, care i a spus unei biete fete ca “tine linia ocupata”, ca si cum ne am fi asteptat la altceva de la unul ca el…Roby din Las Fierbinti exista. Dar e un serial menit sa ne faca sa radem…in schimb, moartea Alexandrei e reala. Statului trebuie sa i fie frica de cetateni. De forta lor. De ce pot face daca sunt uniti. De postari pe fb nu i e frica nimanui. Dar, scriem. Cum fac si eu acum…Suntem departe de Romania din motive care mi as fi dorit sa nu existe vreodata…Si nu pot sa fac altceva decat sa cred si sa sper ca Romania mai are o sansa”, a postat Magda Vasiliu pe Facebook.