Magda Vasiliu face mărturisiri șocante! Incidentul care a marcat-o. Incendiile de vegetație care au făcut prăpăd în Australia nu au lăsat-o indiferentă pe fosta prezentatoare TV Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu face mărturisiri șocante! Într-o postare pe un cont de socializare, Magda Vasiliu și-a spus părerea și de această dată despre situația tragică din Australia. Ea spune că pozele, lacrimile și rugăciunile nu sunt suficiente pentru oprirea infernului cu care se confruntă întreg continentul australian încă din luna septembrie a anului trecut.

Magda Vasiliu face mărturisiri șocante! E plin netul de poze cu urși koala și canguri aflați în situații care îți sfâșie inimă…

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

„Australia arde din septembrie. Nu a existat an în care să nu scriu știri despre incendiile de vegetație din Australia… Acum e plin netul de poze cu urși koala și canguri aflați în situații care îți sfâșie inimă… (Ca o paranteză, animalele oricum sunt impresionante în orice ipostază, nu doar atunci când sunt în pericol de moarte). Nu știu câți dintre cei care plâng acum reciclează, au limitat consumul de carne sau își lasă mașina acasă și pleacă unde au treabă folosind transportul în comun… Australia are frecvent în perioadă asta a anului temperaturi foarte ridicate. Vântul, seceta și căldura au dus la dezastrul de acum… și nu era o chestiune de neprevăzut”, a scris fosta prezentatoare TV pe Instagram.

În aceeași postare, vedeta TV a făcut afirmații l-a adresa premierului australian: „Premierul Scott Morrison, deși incendiile erau prezente încă din septembrie, a plecat de sărbători în vacanță. S-a întors mai devreme din Hawaii, spunând că, deh,”ardea din septembrie, nu se aștepta la o asemenea evoluție… oricum, toți mai greșim”… Sunt curioasă cum vor putea evita repetarea dezastrului în anii viitori… pentru că doar cu poze, lacrimi și rugăciuni, în general, nu am văzut vreodată să se rezolve ceva”, a încheiatfosta știristă de la Prima TV.