Madonna se iubeste cu un tinerel de 26 de ani! In varsta de 61, artista nu tine cont de carcotasi si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat mult mai tanar.

Cine este barbatul misterios din viata Madonnei

Tânărul misterios este Ahlamalik Williams, un dansator cu 35 de ani mai tânăr decât Madonna. Cei doi sunt în turneu împreună de mai mult timp, dar bârfele despre o posibilă relație au început abia de curând după apariţia fotografiilor cu ei îmbrățișaţi pe balconul unui hotel din Miami.

Ahlamalik a crescut în Sacramento, are 25 de ani și a debutat ca dansator în 2013 cu Cirque du Soleil , în show-ul dedicat lui Michael Jackson. În 2015 a însoțit-o pe vedeta pop pe scena ca dansator în turneul Rebel Heart, la Paris, Londra și Shanghai. Cu ceva timp în urmă, au provocat senzație pe rețelele de socializare pentru un videoclip în care Ahlamalik o învață pe Madonna „twerking”, o mișcare senzuală a șoldurilor.

Au fost fotografiați în timp ce se relaxau pe terasa hotelului

Citește și: Legătura nebănuită dintre Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el...

Din septembrie este implicat în noul turneu al Madonnei, Madame X : în momentele de pauză dintre concerte au fost fotografiați în timp ce se relaxau pe terasa hotelului prin îmbrățișări și masaje pe umeri. Madonna – care are acum 61 de ani – a mai avut legături sentimentale cu dansatorii Brahim Zalibat – 23 de ani, Timor Steffens -26 ani și modelul Kevin Sampaio -31 de ani.