Mădălina Manole ar fi fost mândră de copilul său. Uite ce mare a crescut Petru jr.

Sursa: Click.ro
Mădălina Manole ar fi fost mândră de copilul său. Uite ce mare a crescut Petru jr.

Petru Jr, copilul Mădălinei Manole, a fost fotografiat zilele trecute, alături de tatăl său, într-o parcare a unui magazin din nordul Capitalei. Micuțul de 4 ani avea părul lung, cu mici cârlionți. Îmbrăcat modern, Petru Jr. și-a ținut tatăl de mână până când au ajuns la mașină. Imaginile cu băiatul Mădălinei Manole sunt destul de rare, întrucât acesta a locuit o lungă perioadă de timp departe de București, la bunicii paterni din Botoșani. Petru Mircea a dorit, astfel, să-și protejeze fiul în urma scandalului legat de custodia micuțului.

Petru Mircea se află într-un adevărat război cu socrii săi, după ce Mădălina Manole s-a sinucis. Tragedia a avut loc în urmă cu trei ani, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care artista împlinea 43 de ani. Vestea sinuciderii sale a fost un șoc pentru familie și pentru opinia publică. Mădălina Manole devenise mămică, iar fiul său împlinise, cu numai câteva săptămâni înainte de sinucidere, un anișor.

Părinții Mădălinei Manole îl consideră vinovat de moartea fiicei lor pe Petru Mircea. În ultimii trei ani, cele două părți s-au judecat prin tribunale, fie pentru custodia și drepturile de vizitare, fie pentru dosarul sinuciderii Mădălinei Manole. Bunicii din partea mamei au câștigat în instanță dreptul de a-și vizita nepotul, însă, Petru Mircea a refuzat să dea curs instanței.

Vezi mai multe fotografii cu fiul Mădălinei Manole pe Click.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X