}

Mădălina Ghenea și CEL MAI ASCUNS SECRET AL SĂU. S-a întâmplat chiar acum! Presa a surprins-o….

Mădălina Ghenea și CEL MAI ASCUNS SECRET AL SĂU. S-a întâmplat chiar acum! Presa a surprins-o….
Mădălina Ghenea și CEL MAI ASCUNS SECRET AL SĂU. S-a întâmplat chiar acum! Presa a surprins-o....
Autor:

Mădălina Ghenea și CEL MAI ASCUNS SECRET AL SĂU! În ultima perioadă, despre frumoasa actriță, care a devenit mama unei fetițe, au apărut tot mai multe informații cu privire la separarea dintre ea și tatăl copilului ei, iar acum a pus capăt definitiv zvonurilor și s-au despărțit.

Imediat după separarea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale, Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul unui bărbat misterios. Este vorba despre Vito Schnabel, un milionar în vârstă de 32 de ani.

Conform informațiilor făcute în exclusivitate de Daily Mail, Mădălina Ghenea (31 de ani) și Vito Schnabel (32 de ani) s-au plimbat pe plajă ținându-se de mână și s-au sărutat pasional, în văzul tututror celor prezenți, semn că iubirea și pasiunea dintre ei sunt foarte mare.

La formele pe care le are, cu siguranță l-a cucerit instant pe dealer-ul de artă. Bruneta s-a îmbrăcată într-un costum alb de baie, care i-a pus în valoare trupul perfect.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

 • madalina ii schimba ca pe ciorapi,azi o pereche , poimaine alta pereche s.a.m.d., e ceferista, e ceferista spunea un coleg despre astfel de fete.
  Dar ce inseamna ceferista prietene si iata ce spunea el , in versuri :

  de as avea atatea …. sule ,
  cate in mine au intrat ,
  as face cale ferata
  de la Iasi la Calafat .

  si mai adauga fara versuri : cale ferata dubla .

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X