În urma situației generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a ales să nu participe la întâlnirile cu publicul din România, la proiecțiile speciale ale lungmetrajului „Urma”.

În România, există măsuri speciale pentru cei care vin din Italia. Una dintre ele presupune  izolarea la domiciliu, timp de 14 zile. Prin urmare, Mădălina Ghenea a considerat că cea mai prudentă alegere este să nu vină în România.

Actrița va transmite, însă, un mesaj special în exclusivitate, celor prezenți la proiecțiile speciale programate pe 4 și 5 martie (la Băneasa Grand Cinema &More, respectiv la Cinema City AFI Cotroceni).

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Rolul ei din „Urma” este primul într-un film românesc. La debut în cinema se află și actrița Irina Rădulescu, fiica actorului Dem Rădulescu. Lor li alătură Teodor Corban, Marin Grigore, Dragoș Bucur, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa, István Téglás.

Filmul intră în cinematografe din 6 martie.

O proiecție specială în prezența ei va fi programată la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai și 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre film puteți regăsi aici: http://bit.ly/2VFr10f

Trailer: https://bit.ly/37S7axj

Secvență film cu Mădălina Ghenea: https://bit.ly/2I2sCoR