Mădălina Ghenea este una dintre cele mai sexy actrițe din România, dar și din străinătate. La fiecare apariție publică, bruneta focoasă nu se sfiește să se afișeze cu cele mai elegante ținute, atrăgând astfel toate privirile.

În ultima perioadă, despre frumoasa actriță, care a devenit mama unei fetițe, au apărut tot mai multe informații cu privire la relația ei cu Vito Schnabel.  Fosta soție a lui Matei Stratan a fost surprinsă petrecându-și vacanța în Portofino, alături de iubitul său Vito Schnabel.

Chiar dacă a născut, românca arată extrem de bine şi nu se sfieşte să îşi arate trupul fără cusur. Focoasa bruneta a fost surprinsă pe iaht, unde a făcut plajă alături de iubitul său. În alte imagini, vedeta apare în mai multe ținute simple, dar elegante.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Mădălina Ghenea și Vito Schnabel au fost surprinși împreună pentru prima dată în urmă cu trei luni, când tabloidele au relatat că cei doi ar avea o relație. Actualul iubit al actriței este proprietarul unei galerii de artă din Elveția.

Vito Schnabel a mai avut o relație cu actrița Amber Heard și cu supermodelul Heidi Klum. La rândul său, Ghenea a fost căsătorită și are o fetiță, informează stirileprotv.ro.