Mădălin Voicu, politician român de etnie romă, de profesie violonist și dirijor, în vârstă de 67 de ani, a afirmat că moțiunea de cenzură ce urmează a fi depusă de opoziție nu o  să treacă. Politicianul este de părere că dacă se va întâmpla acest lucru va fi bine pentru PSD, pentru că mobilizarea acestui partid este șubredă la acest moment.

„Moțiunea nu o să treacă. Am eu un feeling așa. La 25 de ani de experiență în politică, știu și care e pulsul realității. Cine a semnat… e așa… ușor evaziv. O poveste. Important e cine votează, nu câți au semnat”, a spus Mădălin Voicu, duminică seară, la Antena 3.

Citește și: Liviu Dragnea trece prin clipe de coșmar! Politicianul e terminat: A murit...

„Eu cred că, până la urmă, moțiunea nu o să treacă. Este părerea mea”, a subliniat acesta în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

„Dacă trece, cu atât mai bine pentru PSD, pentru că mobilizarea acestui partid s-a strâmbat. Să se remobilizeze”, a mai zis acesta.

PNL ar vrea să depună, săptămâna viitoare, moțiunea de cenzură în Parlament. Liberalii au anunțat că au strâns 237 de semnături pentru moțiune, în condițiile în care numărul necesar pentru dărâmarea Guvernului este de 233. Președintele PNL, Ludovic Orban, a precizat, recent, că discuţiile privind moţiunea de cenzură vor continua până în ziua depunerii documentului, însă a subliniat că numărul de semnături din prezent – 237 – reflectă o „majoritate clară”.

Reamintim că Mădălin Voicu a primit o lovitură cruntă după ce s-a despărțit de Carmen Olteanu, cea cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani și care are o avere impresionantă, iar acum își reface viața alături de o femeie pe care o cheamă Adriana.

De curând, violonistul a aflat ce a decis instanța în cazul divorțului de fosta soție. Astfel, potrivit click.ro, la începutul acestei luni, magistraţii au stabilit un program bogat alături de băieţii săi, dar şi o pensie alimentară mai mare.

„Majorează pensia de întreţinere datorată de reclamantul-pârât conform convenţiei de divorţ, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, pentru ambii copii, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, se arată în decizie.