evzmonden.ro Web analytics

Mădălin Voicu, MĂRTURISIRI INCENDIARE: “Am luat o boală venerică…”. Artistul a povestit TOTUL în DETALIU

Mădălin Voicu, MĂRTURISIRI INCENDIARE: “Am luat o boală venerică…”. Artistul a povestit TOTUL în DETALIU
Mădălin Voicu, MĂRTURISIRI INCENDIARE: “Am luat o boală venerică...”. Artistul a povestit TOTUL în DETALIU

Mădălin Voicu, MĂRTURISIRI INCENDIARE: “Am luat o boală venerică…” Artistul a povestit TOTUL în detaliu

Invitat în emisiunea Agentul Vip moderată de Cristian Brancu, Mădălin Voicu a făcut dezvăluiri incendiare legate de vremurile copilăriei și de părinții săi.

Mădălin Voicu, care a fost căsătorit cu Carmen Olteanu, a afirmat că la vârsta de 13 ani i-a spus mamei sale că a luat o boală venerică: “Undeva în jur de 12 ani, tata m-a prezentat unei doamne, Pentru mine era doamnă că avea vreo 30 de ani, şi mi-a zis tata “Te rog stai aici cu doamna Jeni, faci lecţiile, mănânci, te odihneşti şi seara vin eu şi te iau.” Apoi fugeam de la şcoală şi mă duceam la tanti Jeni. Înainte de 13 ani i-am spus mamei mele că am luat o boală venerică. Mama a înnebunit”, a povestit Mădălin Voicu.

“Tata a vrut să mă înveţe vioară, a văzut că am ureche, că am ritm, trebuia să încep să studiez. N-a fost cu putinţă pentru că tata nu era un tip sever, nu aveam răbdare nici eu, nici el. Atunci am primit lecţii de la profesori. În anul întâi de Conservator, am avut  70 de absenţe şi Maestru l-a sunat pe tata: ce facem, are  absenţe, nişte scutiri şi tata a zis: poftim?!. Tata m-a lăsat repetent”, a mai adăugat artistul, potrivit Libertatea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X