evzmonden.ro Web analytics

Madalin Voicu, ATAC DUR la adresa Margheritei de la Clejani: „Urâtă. NU si-a imbunatatit fata cu nimic…”

Madalin Voicu, ATAC DUR la adresa Margheritei de la Clejani: „Urâtă. NU si-a imbunatatit fata cu nimic…”
Madalin Voicu, ATAC DUR la adresa Margheritei de la Clejani: "Urâtă. NU si-a imbunatatit fata cu nimic..."

Madalin Voicu este de-a dreptul socat de felul in care a ajuns sa arate Margherita de la Clejani in urma operatiilor estetice. Acesta este de parere ca fata Clejanilor nu si-a imbunatit aspectul cu nimic, ci doar a reusit sa isi strice fata.

Uimirea este cu atat mai mare cu cat Madalin Voicu o cunoaste pe Margherita de cand era doar o copila: „Urâtă, ea arăta foarte bine. Eu o cunosc de când avea 4-5 ani. Să vrei să îţi strici faţa, pentu că ea nu şi-a îmbunătăţit cu nimic. Ioniţă, surioară, nu vă supăraţi pe mine, fraţilor! Dacă era vreo pocitanie sunt convins că ar fi fost nevoie. Nu mai este! Nu vreau să se supere imeni pe mine”, a declarat Madalin Voicu despre Margherita de la Clejani, la „Agentia Vip”.

Reamintim ca Margherita de la Clejani traieste o adevarata drama! Fiica Clejanilor a dezvaluit ca nu are noroc in dragoste, asadar nu isi gaseste un partener care sa fie pe gustul sau.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X