Madalin Ionescu si-a socat fanii! Prezentatorul TV a aparut DESFIGURAT

Madalin Ionescu si-a socat fanii! Prezentatorul TV a aparut DESFIGURAT
Madalin Ionescu si-a socat fanii! Prezentatorul TV a aparut DESFIGURAT

Madalin Ionescu a reusit sa isi sperie fanii cu ultima fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de socializare! Indragitul prezentator TV si-a facut o poza in care arata ca si cand ar fi fost batut. 

Internautii nu au citit mesajul aparut in fotografie si au crezut ca Madalin Ionescu a fost batut intr-un mod barbar! Din fericire, a fost vorba doar despre o joaca cu fetita sa, care a luat fardurile mamei si l-a machiat.

„Da… nasol ! Știu ! Eu sunt ăsta … Zici că am fost bătut o săptămână. Am rămas șocat când m-am văzut în oglindă. Persoana care m-a desfigurat este … Petra. Da… E în faza make-up artist. Machiaj profesionist, ce să mai vorbim”, este mesajul aparut in dreptul fotografiei postate de Mădălin Ionescu.

Foarte bine știe Petra să machieze”, „Jesus, chiar am crezut că ești bătut”, „mamă… și eu care credeam că ai fost bătut” și „hai că ne-ai speriat de-a binele, fiind doar o parte dintre comentariile aparute pe contul lui Madalin Ionescu de Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X