Mădălin Ionescu îi i-a apărarea soției sale care a participat la Competiţia Survivor de la Kanal D. Emisiunea a început în forţă cu prima eliminare din echipa Faimoşilor. Cea care a părăsit Republica Dominicană şi a plecat acasă, a fost Cristina Şişcanu. Cristina este soția lui Mădalin Ionescu. Acesta nu a putut suporta eliminarea Cristinei și a sărit în apărarea soței sale. Era una dintre cele mai controversate vedete din echipa celor roşii.

Soţia lui Mădălin Ionescu a fost propusă spre eliminare, alături de Elena Ionescu și Asiana Peng. Cea din urmă concurentă nu a putut participa la probele din ultima ediție difuzată a emisiunii din cauza unor probleme medicale care au făcut-o să ceară ajutor specializat și să fie spitalizată.

Citește și:

Care a fost declarația Cristinei Șișcanu atunci când s-a anunțat cine pleacă acasă.

“A fost o experineță interesantă, foarte intensă. Într-adevăr pe traseu nu m-am descurcat la nivelul la care trebuia să mă descurc.

Din păcate nu am reușit să adun puncte. Eu sper că vor reuși să devină din ce în ce mai buni. Mă bucur că am găsit oameni cu care am reușit să leg prietenii și sper că vor ține și după show-ul «Survivor». Am un amalgam de emoții, i-am îndrăgit foarte mult, înainte nu-i cunoșteam pe majoritatea, dar ne-am împrietenit. Trebuie să ne despărțim, asta e viața”.

Mădălin Ionescu, supărat pentru eliminarea Crsitinei

Citește și:

Mădălin Ionescu a făcut public un video pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, în care a avut o reacţie surprinzătoare cu privire la eliminarea soţiei sale: “Ați crucificat-o din nou”, iar printre declarațiile făcute, fostul prezentator a spus că: “Sunt foarte mândru de soția mea, de ceea ce a făcut și până unde a ajuns în competiție”.