Mădălin Ionescu a cedat şi a dezvăluit MOTIVUL pentru care REFUZĂ să se întoarcă în TELEVIZIUNE: „Vreau să le spun celor care mă urmăresc …”

Mădălin Ionescu a cedat şi a dezvăluit MOTIVUL pentru care REFUZĂ să se întoarcă în TELEVIZIUNE: „Vreau să le spun celor care mă urmăresc …”
Mădălin Ionescu a cedat şi a dezvăluit MOTIVUL pentru care REFUZĂ să se întoarcă în TELEVIZIUNE: "Vreau să le spun celor care mă urmăresc ..."

Mădălin Ionescu cunoscut în România după ce a fost prezentator de televiziune vreme de mai mulți ani, sa retras din lumina reflectoarelor și a a nunțat că nu mai revine. Anunțul a fost făcut după ce fiica lui a venit pe lume.           

Fostul prezentator al emisiunii „Drept la Țință” și „Wowbiz” a dezvăluit că a primit mai multe oferte, însă a trebuit să le refuze.

Mădălin Ionescu a declarat că motivul pentru care nu mai dorește să se întoarcă în televiziune este pentru că emisiunea pe care o are pe Facebook este mai prietenoasă și îi oferă ocazia să mențină mai bine relația cu spectatorii, potrivit Ciao.ro.

„Eu prezint pe Facebook în această perioadă, dar vreau să le spun celor care mă urmăresc și care așteaptă să revin în televiziune că primesc oferte foarte des din televiziuni. Am mai spus-o.

Și le mulțumesc celor care în continuare sunt atenți la ceea ce fac, managerilor din televiziune în special, însă nu am găsit până în acest moment un echilibru între modul în care văd eu viața mea și piața și propunerile celor cu care m-am întâlnit.

Poate că vom ajunge la un numitor comun și… Însă mă simt foarte bine aici, vorbind cu voi direct. de multe ori în televiziune pierzi contactul direct cu telespectatorul, adiă nu prea îl ai. Lucrurile sunt din ce în ce mai reci din acest punct de vedere.

Pe când, pe Facebook, cel puțin, e atât de interesant, e atât de atractiv, e atât de viu, comunici în permanență cu oamenii și mi se pare extraordinar”, a spus Mădălin Ionescu, într-un live realizat pe contul său de Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X