Luna Noua de duminica, 23 februarie, este un moment special, in care visele au o semnificatie aparte, iar intuitia este la cote maxime!

Luna Noua din acest weekend va avea loc in Pesti, o zodie patronata de Neptun. Neptun este planeta viselor, a imaginatiei si creativitatii, dar si a iluziilor si a deziluziilor. Neptun se afla acum chiar in zodia Pesti, unde va ramane pana in 2026.

Tot in zodia Pesti se afla, acum, planeta Mercur, care guverneaza nu doar comunicarea, calatoriile si afacerile, ci si modul in care gandim, in care procesam informatiile. Iar Mercur este, pana in 10 martie, in miscare retrograda.

Citește și:

Toate acestea fac din Luna Noua de duminica 23 februarie un moment special, plin de magie, dar si de confuzie si nehotarare.
De regula, Luna Noua este un moment perfect pentru noi inceputuri. De data aceasta, astrele ne sfatuiesc sa mai asteptam, sa mai analizam, sa nu ne grabim sa tragem concluzii si sa luam decizii.

Luna Noua din 23 februarie nu este un moment potrivit pentru a demara un nou proiect, dar e un moment potrivit pentru a reveni la un vis, la un ideal pe care am fost nevoiti sa il abandonam candva.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Luna Noua din 23 februarie este un moment foarte bun pentru a aduna informatii, pentru a cauta posibili parteneri sau sustinatori si pentru a gasi resurse, inclusiv financiare. Contextul astral este favorabil: Luna Noua, Neptun si Mercur sunt in armonie cu Marele Benefic Jupiter!

Citește și:

In plus, Luna Noua in Pesti este un moment magic, in care intuitia noastra este ”la cote maxime”, iar cei interesati cu adevarat de spiritualitate pot gasi la intrebari importante.
Iar visele au o semnificatie aparte!