Lumea spirtoaselor a explodat. Invenția care sparge toate barierele. Vom avea în stomac energie Atomică

Așa ceva pare imposibil. Ba da, e posibil în ziua de azi. Pentru că atunci când e vorba să scoți un produs care să spargă barierele și să aibă succes de piață, nimic nu e greu de făcut.

Lumea spirtoaselor a explodat. Invenția care sparge toate barierele. Vom avea în stomac energie Atomică
Lumea spirtoaselor a explodat. Invenția care sparge toate barierele. Vom avea în stomac energie Atomică
Autor:

Țineți-vă bine, pentru că a fost realizată vodca din ingrediente care se găsesc în zona de excludere din jurul centralei atomice de la Cernobâl.

Știți foarte bine de accidentul cumplit care a avut loc aici în perioada URSS-ului. S-a spus după aceea că în jurul centralei, pe o rază de 30 de kilometri, totul e contaminat, și ape, și terenuri. Populația a fost evacuată. S-a creat o arie de excludere.

Dar uite că în zilele noastre, după cum ne anunță BBC, citat de portalul www.hotnews.ro, cercetătorii au creat o vodcă având la bază două ingrediente din zona de excludere din jurul centralei atomice. Adică apa și secara cultivată în același perimetru.

Noul sortiment de vodcă, în conformitate cu sursa citată, se numește Atomik. Nici nu se putea altfel…

Mai știm că în acest moment tot poiectul e în fază incipientă. Adică a fost creată o cantitate mică de licoare bahică, doar cât să ajungă pentru o sticlă.

Echipa de cercetători vrea însă să producă, până la finele acestui an, 500 de sticle.

Acum să vedem cine sunt cercetătorii care au creat vodca asta. Nu au de-a face nici cu Ucraina, nici cu spațiul mai larg, ex-sovietic. Sunt specialiști din Occident. Mai precis din Marea Britanie.

”Am luat secară ușor contaminată și apă din zona de excludere și i-am rugat pe prietenii noștri de la Southampton University, care au un super laborator de radio-analiză, să facă teste pentru a vedea dacă găsesc ceva radioactiv în votcă.

Nu au găsit absolut nimic, totul era sub limita de detecție”, a spus profesorul Jim Smith de la University of Portsmouth.

Să așteptăm așadar ca propunerea Atomică a britanicilor să apară pe piață.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X