evzmonden.ro Web analytics

Lumea showbizului este zguduita! Bianca Dragusanu a recunoscut RELATIA cu Geani Kirita: “Eu am crezut până în ultima clipă că …”

Lumea showbizului este zguduita! Bianca Dragusanu a recunoscut RELATIA cu Geani Kirita: “Eu am crezut până în ultima clipă că …”
Lumea showbizului este zguduita! Bianca Dragusanu a recunoscut RELATIA cu Geani Kirita: "Eu am crezut până în ultima clipă că ..."

Bianca Drăgușanu s-a hotărât să dea cărțile pe față și a recunoscut că s-a împrietenit cu Giani Kiriță la un show de dans prezentat ani buni de Ștefan Bănică și Iulia Vântur. Vedeta a mărturisit că nici prin gând nu i-a trecut că fostul fotbalist va fi eliminat așa repede.

“Ne cunoaștem de mulți ani. Giani este un personaj deja. A arătat cât de puternic este. Are foarte mulți fani, iar eu am crezut până în ultima clipă că nu va fi eliminat, doar era liderul echipei lui. Acesta a fost însă votul publicului, dar nu și al meu. Competiția Exatlon are încă multe de oferit, ne ține în continuare în suspans și le țîn pumnii in continuare participanților”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Wowbiz.ro.

A fost, cu siguranţă, unul dintre cei mai vocali concurenţi de la „Exatlon”. Giani Kiriţă a părăsit show-ul acum. Conform informaţiilor obţinute de reporterii viva.ro, el ar fi ieșit din concurs pentru că a avut o perioadă în care s-a certat foarte des cu Războinicii, echipa adversă, motiv pentru care și-a atras și antipatia publicului.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X