Lumea muzicii populare este înspăimântată! O îndrăgită interpretă de muzică populară, în stare critică

Îndrăgită interpretă de muzică populară Monica Pîrvulescu se află într-o stare critică de sănătate. Ea se află internată într-un spital din Grecia și se zbate între viață și moarte.

În urma unui accident rutier, Monica Pîrvulescu , originară din Craiova, se zbate între viață și moarte. Aflată în Grecia într-o vacanță, împreună cu soțul ei, Bogdan Pîrvulescu, cântăreața a suferit un accident de mașină în urma căruia s-a ales cu coloana fracturată. pentru că asigurarea de sănătate nu acoperă costurile operației, soțul acesteia a făcut un apel disperat pe o rețea de socializare, pentru a fi ajutați financiar.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„Eu, Bogdan Pîrvulescu, și iubita mea soție, Monica Pîrvulescu, mama celor trei copii ai mei: Roberto, 15 ani, Irina, 12 ani și Eva, 9 luni, trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie.

Suntem în Grecia, unde Monica a avut un accident și are coloana facturată, suntem în spital, iar asigurarea nu acoperă costurile operației și spitalizarea, iar copiii sunt în ţară și încă nu au aflat despre acest necaz.

Ne aşteaptă o perioadă foarte grea (transportul în ţară cu o maşină în care să poata sta cât mai comod și o perioadă de câteva luni de recuperare), după care sperăm să se facă bine. Vă rugăm din inimă să ne ajutați cum puteți și cu ce puteți. Avem mare nevoie”, a scris Bogdan Pîrvulescu pe Facebook.