Lumea muzicii e șocată, Destinul nu l-a mai vrut. A murit la doar 21 de ani, după ce tocmai destinul îi promisese ceva succes în muzica rap.

Rapper-ul Juice Wrld, pe numele său real Jarad A Higgins, a murit la doar 21 de ani, după ce a suferit convulsii pe aeroportul Midway, duminică dimineață.

Avionul în care se afla rapper-ul abia aterizase pe aeroportul din Chicago, Illinois. La doar câteva minute după ce tânărul a părăsit aeronava, i s-a făcut rău și s-a prăbușit, potrivit TMZ. Se pare că acesta era conștient, însă i se scurgea sânge din gură, în momentul în care a fost preluat de ambulanță. A murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Cauza oficială a morții nu a fost deocamdată confirmată.

Lumea muzicii, cu o nouă generație

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Făcea parte din generaţia de “rapperi SoundCloud” – după numele platformei de streaming pe care au apărut. Această generație evocă adesea în versuri consumul de droguri şi de antidepresive, precum Xanax. Unul dintre membrii săi, Lil Peep, a murit în 2017, la vârsta de 21 de ani, dintr-o supradoză de fentanil (un opiaceu puternic) şi Xanax. Într-un interviu acordat în 2018 publicaţiei New York Times, în 2018, Juice WRLD a povestit că a folosit acest antidepresiv pe parcursul adolescenţei, dar că intenţionează să consume mai puţin.

Juice Wrld este celebru pentru piese ca “Lucid Dreams” care a ajuns pe locul 2 în topul Billboard Hot 100, dar și pentru “All Girls Are the Same”. De asemenea, are un featuring cu Travis Scott pe albumul acestuia din urmă, AstroWorld.

La începutul lui 2018, artistul a semnat un contract de peste 3 milioane de dolari cu Interscope Records. Pentru numele său de scenă, Juice Wrld s-a inspirat din filmul Juice, cu Tupac Shakur, din 1992. Lumea muzicii este șocată de această veste, iar artiștii au început să transmită mesaje pe rețelele sociale. Camila Cabello chiar a  postat pe Twitter un emoticon cu o inimă frântă.