Lumea mondena este zguduita din temelii! Iulia Albu, pe masa de OPERATIE: „Este o intervenție URGENTA”

Iulia Albu a devenit cunoscuta in momentul in care a inceput relatia cu faimosul designer Mihai Albu. Datorita cerintelor sale exigente in materie vestimentara, dar si modul extravagant in care isi face fiecare aparitia, Iulia se numara astazi printre cei mai renumiti critici de moda din Romania.

Deși am crede că viața Iuliei Albu este una trăită în puf, creatoarea de modă susține că au fost și momente dificile în viața ei.

Iulia Albu este mama unei fetite superbe, care a rezultat din casnicia pe care creatoarea de moda a avut-o cu Mihai Albu. In cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre familie, cat si despre imposibilitatea de a mai deveni mama.

Astfel, in urma speculatiilor aparute, Iulia Albu a vorbit si despre presupusa cea de-a doua sarcina a ei: ”În viața mea au existat două momente de cumpănă. Primul, când aveam câțiva ani și al doilea, recent, când, în urma unui diagnostic greșit, care a amânat o intervenție urgentă, am ajuns pe masa de operație în ajun de Paște. În primul caz, am avut noroc să fiu tratată de către regretatul Prof. Dr. Pesamosca, iar în cel de-al doilea, de către renumitul Prof. Dr. Brățilă.

Experiența mea recenta va fi tratată în cadrul unui proiect amplu privind importanța diagnosticării corecte și tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai. Practic, în timp ce toată presa vehicula o posibilă sarcină, eu mă pregăteam de operație. Ceea ce știu dincolo de orice îndoială este că, atât eu, cât și iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei”, a explicat Iulia Albu.