Lumea mondena este in stare de SOC! O celebra VEDETA din Romania a facut ANUNTUL: „Sunt o mama singura.”

Lumea mondena este in stare de SOC! O celebra VEDETA din Romania a facut ANUNTUL: „Sunt o mama singura.”
Lumea mondena este in stare de SOC! O celebra VEDETA din Romania a facut ANUNTUL: "Sunt o mama singura."

Lumea mondena este in stare de SOC! O celebra VEDETA din Romania a facut ANUNTUL: „Sunt o mama singura.”

In urma ceva timp, Dana Razboiu marturisea cat de dezamagita este de barbatul de langa ea, lasand sa se inteleaga ca este in pragul divortului. Nu a trecut prea multa vreme, iar fosta stirista a avut o noua reactie, marturisind ca este o mama singura.

Chiar daca familia pe care si-a intemeiat-o cu milionarul Bogdan Enoiu era de invidiat, Dana Razboiu s-a fotografiat in compania copiilor sai si a urcat imaginea in mediul virtual, fotografia fiind insotita si de un mesaj, care nu lasa loc de interpretari.

„Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua viaţă”, a scris Dana Razboiu pe pagina sa de socializare, lasand sa se inteleaga ca s-ar fi despartit de Bogdan Enoiu.

Recent, Dana Razboiu a publicat un mesaj, prin care a lasat de inteles ca viata sa de cuplu este plina de probleme.

„Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp în care am jucat uno, am schiat, am sărit în pat, am mâncat multe clătite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate în română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre❤️

Victor a schiat mult, Marc nu a vrut să schieze decât două zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reușită și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viața de bucurie. Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu și îmi iese. Și pentru cel de soție am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine.

Dragii mei instaprieteni vă rog aveți grijă cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dați-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar în rest vă rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveți încredere în ce simțiți.

Aveți încredere în voi și în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preț. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să țin pentru mine dezamăgirile și o să va spun doar că, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramânem nedespărțiți și puternici împreună. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, be true to yourself! #iubire #pace #curaj #dumnezeu’, a scris Dana Razboiu pe contul sau de Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X