Invitata in cadrul emisiunii Teo Show, difuzata de Kanal D, Luminita Anghel si-a deschis sufletul pentru Teo Trandafir, marturisind ca a trecut printr-un episod in urma cu ceva timp.

Artista a dezvaluit ca a fost lovita de unul dintre fostii sai parteneri, iar parintii sai nu au stiut niciodata de aceasta intamplare, informeaza Libertatea.

I-am protejat (n.r. pe părinții ei) din multe puncte de vedere. Cu nefericirile mele în dragoste. Mama n-a știut niciodată dacă am fost vreodată sau nu lovită de un bărbat. N-au știut. Eu am fost un copil care și-a asumat, până în prezent, când nu mai sunt copil, greșelile și luările de decizii greșite”, a spus Luminita.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

In momentul in care a fost intrebata ce a simtit in momentul in care a fost lovita, cantareata a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri:

Furie. În cazul meu furie, pentru că nu s-a întâmplat des și nici foarte grav. Dar s-a întâmplat o dată în viață. Și eu sunt o fire foarte vulcanică. Îmi ies din sărite foarte ușor și sunt ca un cocoș, chiar dacă sunt pitică. Și la vremea aceea eram cu zece kilograme mai slabă ca acum. Săream să mă apăr. Furie. Bineînțeles că nu s-a pus problema unei victime, în sensul că nu am rămas. Niciodată nu am rămas în relația în care am văzut că ar putea exista un final mai tragic decât pare”, a povestit artista.