Lumea mondena este in stare de soc! Brad Pitt a rupt tacerea si a spus adevarul. Dezvaluiri incendiare din timpului mariajului cu Angelina Jolie

Brad Pitt a recunoscut ca e alcoolic: „N-a fost zi să nu beau de când am terminat liceul”

Unul dintre cele mai șocante interviuri publicate în ultimii zece ani l-au avut ca subiect pe faimosul Brad Pitt. Deși întotdeauna a fost rezervat în declarații despre viața lui personală, actorul a oferit acum ceva timp mărturisiri uluitoare.

Brad şi Angie au regizat filmul „By the sea”, care transpune povestea unui cuplu alcătuit dintr-un soţ alcoolic şi o soţie depresivă.  După interviul oferit de Brad, se pare că filmul a fost inspirat chiar din viaţa lor.

Citește și: Angelina Jolie trece prin momente delicate. Două dintre fetele sale au fost operate

Pe 14 septembrie 2016, Brad, Angelina și cei 6 copii ai săi se aflau în avion în drum spre casa lor din L.A. Un scandal s-a iscat între cei doi și a fost necesară intervenția autorităților, printre care și Protecția Copilului. Gurile rele s-au grăbit și au acuzat-o pe Jolie pentru situația bizară, dar acum Brad a decis să spună adevărul.

„Am o problemă cu alcoolul. Nu cred că a fost o zi de când am terminat liceul să nu fi băut sau să nu fi fumat un joint. În ultima perioadă, asta devenise o mare problemă. Sincer, aș fi putut să bag un rus sub masă bând propria lui vodkă. Am fost un băutor profesionit”, a declarat Brad Pitt pentru GQ Style Magazine.

Acum lucrurile sunt diferite, a mai explicat el jurnaliștilor: „Am intrat într-un program, n-am mai pus gura pe alcool de când s-a petrecut incidentul cu Angelina. Încerc să-mi refac relația de prietenie cu ea și cu copiii”.