Lumea mondena e in stare de SOC! O celebra artista a incercat sa se SINUCIDA. Dezvaluiri tulburatoare: „Tot ce imi mai doresc acum e sa…”

Lumea mondena e in stare de SOC! O celebra artista a incercat sa se SINUCIDA. Dezvaluiri tulburatoare: „Tot ce imi mai doresc acum e sa…”
Lumea mondena e in stare de SOC! O celebra artista a incercat sa se SINUCIDA. Dezvaluiri tulburatoare: "Tot ce imi mai doresc acum e sa..."

Lumea mondena e in stare de SOC! O celebra artista a fost la un pas de sinucidere. Dezvaluiri tulburatoare: „Tot ce imi mai doresc acum e sa…”

Cornelia Catanga este una dintre cele mai indragite si cunoscute artiste de la noi! In ciuda faptului ca are o cariera de succes, sunt putini cei care stiu ca artista a trecut prin momente dificile de-a lungul vietii sale.

Recent, indragita artista a facut marturisiri dureroase despre viata sa. Cornelia Catanga a dezvaluit ca a incercat sa se sinucida, si asta nu doar o data, ci de mai multe ori.

Din fericire, cu ajutorul persoanelor din jurul sau, artista si-a dat seama ca a fost la un pas sa comita o mare greseala, iar acum isi doreste sa lupte si sa traiasca, pentru baiatul sau, Alexandru.

„Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă un nepot şi să fie fetiţă”, a povestit artista în urmă cu ceva timp.

În timpul unor declarații mai vechi, Cornelia Catanga a mărturisit că unul dintre momentele în care a vrut să se sinucidă a fost acela în care mama ei s-a stins din viață.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X