Lumea MONDENĂ, BULVERSATĂ! S-a DESCOPERIT legătura ascunsă dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. S-a aflat TOTUL abia acum

Lumea MONDENĂ, BULVERSATĂ! S-a DESCOPERIT legătura ascunsă dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. S-a aflat TOTUL abia acum
Lumea MONDENĂ, BULVERSATĂ! S-a DESCOPERIT legătura ascunsă dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. S-a aflat TOTUL abia acum
Autor:

Lumea MONDENĂ, BULVERSATĂ! După 18 ani, s-a descoperit legătura ascunsă dintre Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, și Mădălina Manole, regretata cântăreață care s-a stins chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani.

Cei doi artiști s-au cunoscut în 2000, la filmările videoclipului „Când sunt cu tine”. Atunci,  Radu Vâlcan era manechin, iar Mădălina Manole era căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu.

Scenariul clipului pe care cei doi l-au filmat implica şi un sărut care, spuneau martorii, a fost repetat de mai multe ori, chiar la cererea regretatei soliste.

La vremea respectivă s-a scris că Radu şi Mădălina s-ar fi întâlnit, în secret de mai multe ori şi că ar fi ţinut legătura telefonic.

„Mădălina e într-adevăr o femeie frumoasă şi lumea nu poate decât să comenteze. Poate că mi-ar fi plăcut să fie iubita mea dacă nu era măritată. Oricum, chiar dacă aş avea o relaţie cu ea – ascunsă, aşa cum spun bârfitorii -, să fii convins că nu aş recunoaşte. Nu vreau să-i fac probleme în familie”, spunea, la acea vreme, Radu Vâlcan.

„E adevărat că Radu m-a tot sunat după turnarea clipului, însă pentru a afla când va intra acesta pe TV”, afirma Mădălina Manole.

Ulterior, Radu Vâlcan a negat vehement orice zvon privind o eventuală idilă între el și Mădălina Manole: „Relația a fost una  strict profesională. Astfel de speculații sunt nefondate”, potrivit libertatea.ro.

Reamintim că la trei ani de la moartea Mădălinei Manole, tatăl renegat de Radu Vâlcan a divulgat de ce solista a divorţat de Şerban Georgescu, cel care a transformat-o într-o adevărată stea a muzicii pop româneşti.

Vasile Vâlcan, susţine  că în 2001, pe când solista avea 34 de ani, iar Radu, 24 de ani, cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte, deşi „fata cu părul de foc” era căsătorită pe-atunci cu Şerban Georgescu, un renumit compozitor. Un an mai târziu, Mădălina a divorţat de cel care a consacrat-o. „Eu n-am ştiut despre divorţ decât cu o săptămână înainte. Mi-a pus o hârtie pe masă, apoi şi-a luat bocceluţa şi a plecat”, spunea compozitorul pe-atunci.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Faptele urâte duc la destrămarea unei familii ! Așa că, să nu ne mai mirăm că, Mădălina Manole s-a despărțit de compozitorul Șerban Georgescu, Mădălinei Manole „ia plăcut” de compozitorul respectiv până și-a făcut treaba / interesul, după care, i-a dat cu piciorul, precum „vaca la hârdăul cu lapte”, între timp și după aceea, s-a aventurat în diferite și diverse situații neplăcute, care în final i-au atras moartea, pentru că DUMNEZEU, nu rabdă nedreptatea / nedreptățile făcute de un om pentru cineva care a fost om cu respectiva persoană, în cazul de față : Șerban Georgescu pentru Mădălina Manole ! Rugăm pe DUMNEZEU, să o ierte și să-i dea odihnă veșnică ! Faptul este consumat și despre morți numai de bine !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X