Dani Mocanu, ”SĂLTAT DE MASCAȚI”! Cazul fetelor dispărute din Caracal l-a afectat emoțional, la fel ca toți românii, și pe Dani Mocanu.

Cântărețul de manele i-a făcut praf pe cei responsabili de această dramă care a șocat o țară întreagă, după ce a fost săltat de mascați. El crede că reținerea lui a avut ca scop distragerea atenției opiniei publice de la cazul din Caracal.

”Încercați să vă scoateți, panaramelor. Gata, vreti să vă reparați greșeala că ați localizat repede o prostituată…. Terminaților, din cauza voastra a murit atâta lume… aveți noroc că suntem o țară de frumoși că altfel nu aveați curaj să faceți atâtea manevre pe față. Dacă eram o țară de curajoși, să ieșim în stradă, să vă călcam în picioare și să intrăm în birouri peste voi, să vă dăm foc și să vă aruncăm pe geamuri, cum au făcut prin alte țări, nu mai făceați voi atâtea”, este mesajul lui Dani Mocanu, revoltat de drama din Caracal, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Loredana Chivu, sarut pasional cu un manelist celebru! Asta le intrece pe toate

Mai mult, Dani Mocanu a povestit cum a decurs o acțiune a trupelor speciale în care a fost implicat chiar el. El a făcut o comparație referitoare la felul în care au intervenit polițiștii în cazul Alexandrei.

”Când am coborât din dormitor în living, anunțat că au venit mascații peste mine am avut un șoc. Unul dintre polițiștii ăia avea pușca îndreptată spre mine, încărcată, iar altul avea pistol cu electroșocuri, pregătit să mă curenteze, dacă mișcam, mă executau. Păi, mă întreb și eu… De ce nu au fost așa pregătiți și pentru criminalul acela? Eu eram reclamat pentru un clip, sunt periculos rău, nu?”,a mai spus Dani Mocanu.

Celebrul manelist este convins că reținerea lui a avut ca scop distragerea atenției opiniei publice de la cazul din Caracal.

”După ce s-au băgat singuri în groapă, polițiștii și procurorii au crezut că pot distrage atenția publicului de la grozăvia de la Caracal și m-au săltat pe mine… Cu mascații, de parcă sunt vreun criminal, vreun pericol public… Dar, în schimb, când au trebuit să intre peste criminalul din Caracal au așteptat să se facă dimineața, nu era vreo problemă urgentă pentru ei, nu?”, a încheiat manelistul.