LUMEA MANELELOR este în ȘOC! Decizie ULUITOARE luată de Florin Salam: „Mă jignești dacă îmi spui manelist…”

LUMEA MANELELOR este în ȘOC! Decizie ULUITOARE luată de Florin Salam: „Mă jignești dacă îmi spui manelist…”
LUMEA MANELELOR este în ȘOC! Decizie ULUITOARE luată de Florin Salam: „Mă jignești dacă îmi spui manelist...”

Florin Salam este pregătit să facă una dintre cele mai importante schimbări in viața sa. Artistul a anunțat că se gândește să renunțe la manele cât de curând.

Se pare că „Regele Manelelor” vrea să revină la dragostea lui veche, muzica adică muzica pop. Salam a participat cu două piese la Eurovision, însă nu a fost acceptat în finală. La un moment dat, el a urcat pe scenă alături de Paula Seling şi Orchestra Simfonică Bucureşti, cu care a interpretat piesă „Tu nu vezi”, însă a mai cântat cu: Delia, Mirabela Dauer, Bambi sau Goran Bregovic.

Prietenul cel mai bun al lui Florin Salam a spus adevărul despre această schimbare majoră. „O să cânte Florin Salam, că e muzicant. Dar nu ştiu când. În cel mai scurt timp (…). Bineînţeles că Florin îşi va relua carieră. Când va reîncepe, bineînţeles că voi fi lângă el. Rămâne de văzut dacă va mai continuă cu genul asta de muzică”, a spus Dan-Chitară, conform EVZ.RO.

Reamintim faptul că Florin Salam nu s-a simțit niciodată confortabil atunci când era numit manelist. „Mie nu-mi place când lumea mă numeşte manelist. Mă jigneşti dacă îmi spui aşa. Eu sunt mult mai mult decât manelist. Eu am un stil al meu, am mişcările şi cântărea mea, că să zic aşa. O să mă gândesc la un nume şi o să numesc aşa stilul muzical. Maneliştii sunt prea mici pentru mine”, a spus Florin Salam.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X