Lumea îl va privi cu alți ochi! Connect-R, mărturisiri de suflet: „Nimeni nu ştie că eu…”

Ștefan Mihalache, cunoscut publicului drept Connect-R, si-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a reușit să se ridice în industria muzicală. Îndragitul artist a declarat că își scrie muzica şi versurile, singur.

“Fac parte din gaşca artiştilor care au muncit foarte mult pentru ce au dobândit. La noi au fost paşi mici, pasiune, a fost drag faţă de artă, mai ales că mă şi bucur că Dumnezeu m-a pus în gândul cantautorilor: îmi scriu muzica şi versurile, singur. Lumea mă cunoaşte din 2012 de când a apărut „Vara nu dorm”. Eram cunoscut deja, dar din 2012 sunt cunoscut mainstream.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Nimeni nu ştie că eu cânt din 1997. (…) Aşa cum spunea bunul meu prieten, Dan Puric: sunt trei etape în viaţa unui artist: unltima este cea când urmăreşti să strângi medalii, a doua este cea în care îţi doreşti să fii remunerat, pentru ca să dispară orice suspiciune vizavi de faptul că eşti artist sau nu, iar prima este, poate cea mai frumoasă, cea în care faci totul din dragoste, pentru care faci totul din dragoste. Iar aia este perioada cu Alex Velea, făceam totul pentru că ne plăcea.” a mai spus Connect-R.