Luis Lazarus a izbucnit! Celebrul jurnalist a pus punctul pe I: “Vor ajunge cu totii la vorbele mele!”

Celebrul jurnalist Luis Lazarus a comentat,in stilul sau caracteristic, evolutia cazului Caracal, cat si implicarea defectuoasa a autoritatilor.

Inca de la inceput, Luis Lazarus nu a putut sa nu remarce greselile celor implicati in ancheta, care au ajuns sa se faca de ras si sa scandalizeze opinia publica.

Mai mult, potrivit ziaristului care a urmărit cazul de la fața locului, se încearcă acum poziționarea eronată a criminalului Gheorghe Dincă în cadrul unei rețele de trafic de minori și prostituate, informeaza StirileKanalD.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

”Din păcate, incet, incet vor ajunge cu totii la vorbele mele! Dincă le-a omorât pe fete și nu sunt doar două victime! Eu am spus asta din prima zi!

Vine psihopatul, mărturisește, ii duce in doua locuri, cu rămășițele umane ale unor fete, din care iese chiar ADN ul uneia dintre ele, al Alexandrei! Dar lumea ce zice? Nnuuuuu!!! Eventual sa mai anchetam cinci ani și sa vedem unde e legătura lui Dincă cu rețelele! Pai nu e maaaai! Au fost cel puțin trei mari dosare de trafic acolo, in Caracal și Dinca nu e niciunde!

Rețelele sunt cu treaba lor, Dincă cu treaba lui! Toate interviurile făcute cu “ciudați”, de către diverși… “ jurnalisti” sunt niște aiureli! Nu au adus o proba ca lumea, o informație serioasă, ceva nou! Numai speculații, ipoteze și aberații!

Hai sa o ținem tot așa pana la revelion, sa facem Elodia 2, ca sa avem rating la televizor! Pffff! Fiecare lucru ar trebui făcut cu cap și cu măsura! Aici nu mai e nicio măsura! Toată ziua reporterii, moderatorii și politicienii repeta la infinit aceleași lucruri, după cum ii cade bine unuia și altuia!

Dacă e cineva de la PNL, zice ca e de vina guvernul și Dancila, dacă e cineva de la PSD, e de vina Iohannis și SRI/STS, dacă e cineva de la USR, sunt de vina toți! Dacă e Cumpanasuuuu … ce sa mai zic? Gata maaaaa! Știu cine e de vina: lenea, ipocrizia, vrăjeala, minciuna, cardasiile cu interlopi, incompetenta și lipsa de criterii, in punerea unor tembeli in fruntea instituțiilor!

Și in final, cel mai important, este … banutu’ , care e bun, de la oricine, dacă nu are miros și nu vine prin cont, ci la plic! Și așa domnii polițiști/procurori/judecători transforma albul in negru și victima in agresor, comportandu-se ca la usa cortului și pronunțând cele mai ciudate hotărâri care nu au nimic de a face cu realitatea! Regret dar asta e țara in care trăim!”, a declarat Lazarus.