Luigi Iorga, nepotul lui Leo Iorga, solistul trupei Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, a murit, ieri,  într-un tragic accident rutier produs la Arad. În mașină se aflau patru persoane. Doar fratele lui Luigi, Alin, a supraviețuit tragicului accident. El se află internat în stare gravă, cu o fractură de coloană cervicală și o rană la cap. Medicii sunt optimiști în ceea ce privește șansele sale.

Accidentul rutier în urma căruia a murit nepotul lui Leo Iorga s-a produs ieri, în Arad, pe șoseaua de centură. Luigi Iorga era fiul bateristului Cristi Iorga.

Leo Iorga este interpretul celebrei melodii După ani și ani

 

„A plecat un înger spre Cer… Luigi Iorga… Cristi, suntem alături de tine în cumplita încercare prin care treci. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace !”, a scris Leo Iorga, fratele lui Cristi Iorga şi unchiul lui Luigi Iorga, pe o reţea de socializare.

„Luigi Iorga, fiul colegului meu de formaţie Cristi Iorga, s-a mutat la ceruri! Doamne,  auzi rugăciunile noastre!!!”, a scris și Marian Lacke Mihăilescu, basistul trupei

Luigi Iorga se afla la volanul mașinii sale, Mercedes. Într-o curbă, Luigi Iorga a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un zid de ciment. În urma impactului extrem de violent, trei din cei patru pasageri au murit. În mașină se mai aflau doi prieteni ai fraților Iorga, și ei frați, Emanuel și Eduard Stana.

În numai câteva zile, pe 17 noiembrie, Luigi Iorga, nepotul lui Leo Iorga, ar fi împlinit vârsta de 26 de ani