Lui Pepe nu i-a spus niciodata ASTA! Oana Zavoranu, declaratie incredibila pentru Alex Ashraf: „Nimeni nu stie ce stiu si simt eu…”

Lui Pepe nu i-a spus niciodata ASTA! Oana Zavoranu, declaratie incredibila pentru Alex Ashraf: „Nimeni nu stie ce stiu si simt eu…”
Lui Pepe nu i-a spus niciodata ASTA! Oana Zavoranu, declaratie incredibila pentru Alex Ashraf: "Nimeni nu stie ce stiu si simt eu..."

Lui Pepe nu i-a spus niciodata ASTA! Oana Zavoranu, declaratie incredibila pentru Alex Ashraf: „Nimeni nu stie ce stiu si simt eu…”

Oana Zavoranu si Alex Ashraf traiesc o frumoasa poveste de dragoste! Recent, pe pagina sa de socializare, Oana Zavoranu i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta sotului sau si se pare ca are numai cuvinte de lauda la adresa sa.

„Îl iubesc pe bărbatul ăsta în ciuda tururor piedicilor zilnice pe care le întâmpină și el și eu, pentru că suntem împreună…?.  Bărbații îl invidiază și ar vrea să fie în locul lui, dar nimeni nu știe ce știu și simt eu. Și asta, de fapt, e, TOT CEEA CE CONTEAZĂ ÎN FINAL ?. 

L-am ales dintr-un milion și dacă ar fi să o mai fac, tot pe el l-aș alege.  Am încredere în el și responsabilitatea pe care o simt zilnic că trece prin venele lui, o văd și o înțeleg doar eu!

Și asta e și ideea, să știu cu cine dorm în pat și cine mă vede și în momentele proaste ale vieții mele ?. 

Mă iubește mai presus de orice (și sunt atentă să nu mă păcălesc), îi pasă de familia noastră, de casă, de afaceri, de tot ceea ce măgulește o femeie, chiar dacă femeia nu recunoaște pe loc !?.  Sunt atentă mereu la ce spune și îi dau libertatea de a fi el capul familiei, chiar dacă eu, în secret, uneori, cu mintea mea analitică calculez fiecare mișcare înaintea lui…?.  

Dar las mișcarea să fie A LUI , și așa trebuie să fie, pentru că oricât de puternică ar fi o femeie, trebuie să își lase bărbatul să aibă senzația că EL conduce, că totul se întâmplă datorită LUI ?.  Am zile când îmi iese și îi ofer lui credit pentru tot …what a good wifey I am… Aplauze, vă rog ?. 

Dacă știe că te uiți în ochii lui și tot Universul TĂU eEL, numai un prost te poate dezamăgi.  Lăsați-vă bărbații liberi ca să puteți să vedeți ce pot să facă până la urmă, antrenați-le mintea, lăsați-i să își cucerească terenul și să își câștige bătăliile lor singuri… și dacă sunt bărbați de calitate, satisfacția că ai un bărbat ADEVĂRAT ȘI BUN lângă ține, merită toți banii și toată răbdarea. 

Ce zice lumea, pentru mine trece mai repede decât curentul făcut de două uși întredeschise! Sunt puternică, călită și știu ce acum 10 ani nu știam să caut la un bărbat.  This is for U, babe, cuz uve earned it! Facem 5 ani împreună și tot te iubesc? ♥️ Love you my STRONG MAN. Oana ?”, a scris vedeta pe Facebook.

Oana Zavoranu este o persoana foarte controversata in showbizul romanesc, un motiv al celebritatii sale fiind si nenumaratele scandaluri la care a luat parte. In acest moment vedeta formeaza un cuplu cu palestinianul Alex Ashraf, in varsta de 30 de ani. Cei doi si-au unit destinele in iunie 2016.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X