Ludovic Orban, nou atac de Ziua Națională a României. Pe cine a umilit premierul

“Sărbătorim în acest an Ziua Națională a României cu împlinirea faptului că am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul pe care ni l-am dorit după căderea comunismului”, și-a început premierul României discursul.

Chiar în ziua în care românii sărbătoresc Ziua Naţională şi rememorează Marea Unire din 1918, premierul Ludovic Orban s-a folosit de acest prilej pentru a critica, din nou, partidul PSD.

Ludovic Orban este de părere că „astăzi, la o distanță în timp de 101 ani – în care soarta României nu a fost lipsită de suferință, în anii de război, în anii de comunism și chiar și în istoria foarte recentă – sărbătorim Ziua Națională cu sentimentul adevăratei noastre eliberări și cel al împlinirii unui nou vis al românilor”, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Ludovic Orban, la Gala Women în Economy 2020: „Cred foarte mult că România are o şansă enormă...”

În mesajul său de Ziua Națională a României, premierul Romțniei a amintit de justiție și de românii plecați peste hotare: „Avem acum șansa reală să schimbăm lucrurile în bine, să trăim într-o țară democratică, în care instituţiile statului să servească cetăţeanul, iar legea să fie aplicată pentru toţi, în mod egal. Este momentul să consolidăm cu adevărat România europeană, care să garanteze cetățenilor săi drepturile și libertățile fundamentale și în care să se regăsească toți românii, indiferent de locul unde au ales să trăiască.

Să construim împreună un drum ireversibil al României către stabilitate socială și economică, către prosperitate, în care cei care muncesc onest să se bucure de beneficiile muncii lor, iar antreprenorii să se simtă corect tratați. Să dezvoltăm societatea românească pe principiile solide ale adevărului și meritocrației, în care competența să fie recunoscută și apreciată”, a mai transmis Orban.

”Crezul meu, ca prim-ministru, este să nu irosim această şansă şi, ‘prin noi înşine’, români din ţară sau din alte colţuri ale lumii, să construim o Românie normală pentru toţi cetăţenii. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români din ţară şi din afara graniţelor!”, a încheiat Ludovic Orban.