Orban își va dă demisia? Premierul nu vrea să dezvăluie ce planuri are.

În ultimele zile, în spațiul public a apărut informația conform căreia Ludovic Orban ar urma să demisioneze pentru a declanșa procedura pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Orban își va dă demisia? În acest sens, Orban  a declarat că „nu o sa va dezvalui strategia. Am decis impreuna ca anticipatele reprezinta cea mai buna solutie pentru Romania”.

Orban își va dă demisia? E necesar ca puterea sa revina la popor

„Romanii nu mai vor PSD la putere. Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana in calea demersurilor Presedintelui. E necesar ca puterea sa revina la popor. Nu o sa va dezvalui strategia. Am decis impreuna ca anticipatele reprezinta cea mai buna solutie pentru Romania. Vom gasi cele mai bune solutii pentru a declansa procedura pentru anticipate.

Citește și: Ludovic Orban, la Gala Women în Economy 2020: „Cred foarte mult că România are o şansă enormă...”

Ar fi util si bine ca anticipatele sa fie simultan cu localele, daca vom reusi sa derulam procedura pana la locale. Oricum, imediat dupa locale, daca nu reusim pana la locale. Am desemnat un grup de lucru. Purtam aceste discutii pe anticipate. Romania are nevoie de anticipate”, a declarat Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Reamintim că, în aceasă perioadă, premierul României Ludovic Orban se află la Bruxelles. Acesta a anunțat că intenționează să ia măsuri concrete în agențiile guvernamentale, autoritățile de stat etc.

Bugetari, vi se pregătește ceva! Vor exista reducerile atât la nivelul funcțiilor de demnitate, cât și la nivelul funcțiilor

„Am încetat detașările din mediul privat, asta înseamnă că sunt zeci de mii de oameni care pleacă din sistemul public şi care nu mai primesc salariu în sectorul public. Încă nu am reușit impunerea, că a fost contestată la Curtea Constituțională, de a nu mai permite cumularea salariului în sectorul public cu pensia. De asemenea, am redus cheltuielile cu demnitarii prin înghețarea cheltuielilor cu demnitarii.