evzmonden.ro Web analytics

Lucrurile sunt CLARE acum! Care este MOTIVUL pentru care Iuliana Marciuc si Adrian Enache NU se vor CASATORI NICIODATA

Lucrurile sunt CLARE acum! Care este MOTIVUL pentru care Iuliana Marciuc si Adrian Enache NU se vor CASATORI NICIODATA
Lucrurile sunt CLARE acum! Care este MOTIVUL pentru care Iuliana Marciuc si Adrian Enache NU se vor CASATORI NICIODATA

Lucrurile sunt CLARE acum! Care este MOTIVUL pentru care Iuliana Marciuc si Adrian Enache NU se vor CASATORI NICIODATA.

Desi formeaza un cuplu solid de multi ani de zile si au impreuna un baiat, pe David, Iuliana Marciuc si Adrian Enache nu s-au casatorit pana acum. Recent, vedeta de la Televiziunea Nationala a dezvaluit de ce nu a facut marele pas cu tatal copilului sau, Adrian Enache.

Noi nu suntem căsătoriţi, suntem doar logodiţi, dar sigur că trăim împreună ca o familie şi ne amuzăm întotdeauna că principalul motiv al divorţului este căsătoria. Pentru că în jurul nostru vedem, din păcate, foarte multe cupluri care se fac şi se desfac cu repeziciune şi încep să cred tot mai mult că vremurile pe care le trăim nu sunt pentru a oficializa o relaţie printr-o căsătorie.

Eu cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, a marturisit Iuliana Marciuc pentru adevarul.ro.

Mai mult decat atat, vedeta a marturisit ca atat ea, cat si partenerul sau de viata, nu au de gand sa se casatoareasca si nu vede niciun motiv pentru a face acest pas.

Nu, nu. Nu, dacă nu am făcut-o până acum, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla ca să o fac, însă să nu spui niciodată „niciodată. Eu am ideea asta, că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar, în principiu, nu văd de ce am face acest lucru”, a declarat Iuliana Marciuc.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X