Lucruri impresionante și puțin știute din viața Corinei Chiriac: “Durerea amorțește în timp toată persoana lovită”

Lucruri impresionante și puțin știute din viața Corinei Chiriac: “Durerea amorțește în timp toată persoana lovită”
Lucruri impresionante și puțin știute din viața Corinei Chiriac: “Durerea amorțește în timp toată persoana lovită"
Autor:

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, a făcut dezvăluiri sincere despre viaţa ei într-un interviu acordat celor de la Gandul.info.

“Fericirea a ajuns la mine pe cai ocolite. Reteta nu o pot da, pentru ca sunt multi oameni care nu ar digera procesul de fabricatie. Fericirea este probabil momentul acela scurt de extaz cand intalnesti un barbat care iti place sau iti cumperi o geanta sau dai cu un parfum extraordinar. Genul ala de fericire tine putin si nu e durabil. As miza mai mult pe o pace interioara, care este rezultatul unei impacari cu sine, cu destinul, asa cum spuneau anticii este important sa ne cunoastem pe noi insine”, marturisește Corina Chiriac.

Au fost momente în viața cântăreței care i-au marcat existenta, dar le-a depășit.

“Mi-am amintit de anii mei de depresie si am inteles de ce i-am trait: pentru ca fusesem refuzata. Nu mai conteaza nici de ce, nici de catre cine. Nici in ce context. In refuz consta respingerea. Mai ales in refuzul uscat. Refuzul uscat este egal cu veninul lichid. Sunt oameni pe care refuzul ii determina la agresivitate, de parca toata fiertura veninului injectat s-ar inmulti in sangele nostru pana la  explozie. Si sunt oameni pe care refuzul ii striveste emotional tot asa cum te-ai lovi in fuga de o stanca. Iar durerea amorteste in timp toata persoana lovita”, a spus Corina în cartea ei, „Căutând iubirea”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X