Lucrează la canalizare şi doarme într-o BARACĂ. El este concurentul de care toţi se pregăteau să râdă, dar la final au spus: „RESPECT!”

Lucrează la canalizare şi doarme într-o BARACĂ. El este concurentul de care toţi se pregăteau să râdă, dar la final au spus: „RESPECT!”
Lucrează la canalizare şi doarme într-o BARACĂ. El este concurentul de care toţi se pregăteau să râdă, dar la final au spus: "RESPECT!"

Florin are 29 de ani si sufera de o afectiune cardiaca. Nimic  nu a mai contat însă când bărbatul a descoperit că poate să danseze. Bontea Ion Florin este un om cu adevarat talentat. Barbatul a urcat pe scena de la „Romanii au talent” si i-a impresionat pe toti cu miscarile de dans pe care le-a invatat singur.

canalizare

Pentru preselectiile „Romanii au talent”, el a pregatit câteva figuri de breakdance, pe care le-a învâţat în urmă cu mulţi ani de la trupa sa favorită, „Simplu”.  Cei prezenti in sala au fost uimiti cand au vazut ca poate sa le execute fara cusur, chiar daca nu era echipat corespunzator.

Dansul lui Florin i-a impresionat şi i-a emotionat pe toti cand au auzit ca locuieste intr-o baraca la locul de munca si nu are unde sa se antreneze asa cum se cuvine. Barbatul este de profesie instalator la canalizare.

Mihaela Radulescu: „Ma intereseaza foarte tare ca jurat sa dau o sansa unor oameni simpli, care nu au avut o alta sansa, oamenii care au un talent autentic pentru care muncesc din greu (…). Cred in astfel de romani talentati. Foarte tare!”

Andra: „M-ai impresionat si inca o data mi-ai demonstrat ca nu trebuie sa judeci omul dupa prima aparitie”.

Recunosc ca l-am judecat după aparente. Ma așteptăm să rad copios. M-am înșelat amarnic. Modestie și munca.,, voi încerca să dansez”. E cu atât mai merituos pt ca e si autodidact. Respect acestui om!”, au scris fanii pe Facebook.

Reprezentatia lui Florin Bontea in show-ul „Romanii au talent” merge mai departe cu 3 „DA”.


Romanii au talent 2016: Ion Florin Bontea – Moment de breakdance pe romaniiautalent.protv.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X