Luana Ibacka, prima soție a lui Cabral, a luat o decizie de ultimă oră. Vrea să urmeze Cursurile de Instructor Fitness și Tehnician Nutriționist. Ce a determinat-o să facă acest lucru?

Luana Ibacka a renunțat de ceva timp la proiectele în televiziune din pasiunea pentru lifestyle și un stil de viață sănătos.

“Nu o dată în viață, m-am înfuriat la sală, pentru ceea ce eu considerăm superficialitate, uneori chiar prostie, în ceea ce privește antrenamentele și exercițiile fizice. Când nu știi nimic, mai tolerezi situații neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente științifice și o întreagă industrie în ceea ce privește remodelarea corpului, ai pretenții din ce în ce mai mari”,  spune Luana.

Citește și: Punct și de la capăt. Chuck Norris revine în televiziune

Luana Ibacka dorește să se specializeze ca personal trainer și tehnician nutriționist pentru a putea aplica aceste cunostinte atât în propriile programe cât și în cariera ei de body&beauty coach.

„Așadar, am luat decizia de mă întoarce la principiile de baza în cadrul unei școli de fitness, și de a a mă specializa că personal trainer și tehnician nutriționist- atât pentru propriile programe, cât și pentru cariera mea de body&beauty coach. De peste 5 ani lucrez cu corpul, și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune,sute de persoane în anturajul meu, care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt”, a spus Luana, potrivit Libertatea.