Luana Ibacka a vorbit despre actuala sotie a lui Cabral! Uite ce parere are despre Andreea: “M-a deranjat ca am fost etichetata ca…”

Chiar dacă au divorțat de mulți ani, Cabral și fosta sa parteneră de viață, Luana Ibacka, au rămas în relații foarte bune, mai ales că au o fată foarte frumoasă împreună, Inoke.

In cadrul unui interviu, Luana Ibacka si-a spus parerea despre actuala sotie a lui Cabral, dar a dezvaluit si motivele care au condus la divortul de celebrul prezentator TV.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. 

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece.

Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a spus Luana Ibacka.