Lua cate 40 de pastile pe zi, iar ACUM a fost facut ANUNTUL TRIST. Marele actor, Florin Piersic… / FOTO

Lua cate 40 de pastile pe zi, iar ACUM a fost facut ANUNTUL TRIST. Marele actor, Florin Piersic… / FOTO
Lua cate 40 de pastile pe zi, iar ACUM a fost facut ANUNTUL TRIST. Marele actor, Florin Piersic... / FOTO

Celebrul actor, Florin Piersic, se apropie cu pasi repezi spre varsta de 82 de ani. Actorul a declarat ca are probleme serioase de sanatate. Dupa ce a aparut intr-o imagine postata de Marcel Pavel, Florin Piersic a reusit sa isi ingrijoreze fanii, din pricina felului in care arata. Actorul pare foarte palid, slabit si obosit.

„Sunt bolnav. De medicamente. In special de vitamine. De fapt, ar fi cazul sa recunosc ca iubesc cel mai mult pastilele cu care ma indop si care ma tin pe picioare. Mi-a zis o doctorita din Germania ca sunt sanatos tun, dar dupa ce m-am intors in tara, mi-a trimis prin posta un pachet mare cu medicamente, pe care sa le iau la ore fixe. O perioada am luat şi cate 40 de pasile pe zi, dar la final am fost ca nou”, a povestit Florin Piersic,  pentru wowbiz.

Starea de sanatate a marelui actor este si astazi relativ buna, dar dupa ce au plecat de langa el atat de multi colegi in ultimii ani, maestrul spune ca isi simte sfarsitul.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Florin Piersic, ABSENT la inmormantarea Stelei Popescu. Indragitul actor a explicat MOTIVUL pentru care NU a putut sa o conduca pe „Regina Zambetelor” pe ULTIMUL DRUM

VIDEO / Florin Piersic, PORTRET SOCANT: „Vulgar, AFEMEIAT, nu a facut prea multi purici pe-aici!”

IMAGINI ÎN PREMIERĂ cu Florin Piersic surprins într-o astfel de ipostază! Niciodată publicul nu l-a văzut așa!

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X