Lovitură uriașă pentru o personalitate din spațiul virtual. O personalitate celebră din mediul virtual și iubitul ei au fost arestați și riscă să stea după gratii 10 ani de zile. Acest lucru s-a întâmplat după ce au înălțat o dronă ca sa filmeze pentru a-si documenta calatoriile pe Instagram si Youtube.

Lovitură uriașă pentru o personalitate celebră din spațiul virtual. Celebra  bloggeriță Jolie King și iubitul ei Mark Firkin au fost arestati la Teheran si riscă 10 ani de inchisoare. După ce au inaltat o drona ca sa filmeze pentru a-si documenta calatoriile pe Instagram si Youtube, autoritatile iraniene i-au arestat sub suspciunea ca sunt spioni si i-au dus la inchisoarea Evin, acolo unde detinutii sunt torturati crunt.

Citește și: Ea este sosia lui Meghan Markle! Tot internetul este uluit de asemanare - FOTO

Dronele sunt interzise in Iran, iar Jolie si Mark nu stiau că le trebuie licență din partea statului Iranian. În acest sens, cei doi sunt suspectați de spionaj și riscă o condamnare de 10 ani.

Cuplul încearca acum sa clarifice neintelegerea. Ei calatoresc in tari cu reputatie proasta in incercarea de a arata frumusetea lor, potrivit sport.ro.