Lovitură pentru Românii au talent! Cum AU PIERDUT sute de mii de telespectatori

Lovitură pentru Românii au talent! Cum AU PIERDUT sute de mii de telespectatori
Lovitură pentru Românii au talent! Cum AU PIERDUT sute de mii de telespectatori

Cifre mai mici de audienţă la ultima rundă de preselecții de la Românii au talent. Show-ul de la ProTV îşi păstrează supremaţia de lider vineri seara, dar coboară sub trei milioane de telespectatori, faţă de ediţia trecută. Vremea caldă i-a scos la terase pe români şi doar 2,75 milioane de persoane din întreaga țară au urmărit Românii au talent în fiecare minut de difuzare. În minutul de maxima audienta de la 22:41, peste 3.7 milioane de romani au fost cu ochii pe show-ul de divertisment.

Un mai scăzut interes pentru programele tv s-a văzut şi în audienţele celorlalte posturi. Pro TV (rating 15%) a avut cifre duble de audienţă față de locul al doilea, Kanal D, cu serialul turcesc (1.296.000 de persoane, rating 7,1%) şi de cinci ori mai mari faţă de Antena 1 (576.000 de persoane, rating 3,1%) al treilea clasat.

TVR, cu emisiunea „O dată-n viaţă”, a Iulianei Tudor, a căzut din top cinci, iar pe locurile patru şi cinci au urcat doua posturi de ştiri: Antena 3 şi România TV.

Aseară au fost aleși și ultimii concureți care au trecut în următoarea etapă, iar de săptămâna viitoare Pro TV va da startul galelor live. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au avut misiunea de a-i alege pe cei 60 de concurenți care vor evolua în semifinale.

Pe 29 Aprilie, la PRO TV, în prima Semifinala LIVE vor urca primii 12 concurenti:

Maximum

Jimmy si Guvid

Teatrul de Umbre Verba

Daniel Hex

Mara Pruna

Dreams Drums Druum

Anca Baltac

Cris & Lori

Adonis Crash Boom

Andrei Surdu

Elena si Emanuela Popescu

Cristian Zlatan

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X