}

Lovitură dură pentru Meghan Markle. Ducesa de Sussex a fost avertizată de Regină!

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 14/06/2018
Queen Elizabeth II and Meghan Markle Duchess Of Sussex  open the Mersey Gateway Bridge in Cheshire 

*** No UK Rights Until 28 Days from Picture Shot Date ***
Lovitură dură pentru Meghan Markle. Ducesa de Sussex a fost avertizată de Regină!
Autor:

Lovitură dură pentru Meghan Markle. Soția lui Harry a primit încă o avertizare din partea Reginei, după ce asistenta personală a lui Meghan a demisionat la doar șase luni de la nunta ei cu Harry.

De când Meghan Markle a devenit Ducesă, trei angajați au demisionat în ultimele șase luni pe fondul zvonurilor despre atitudinea negativă pe care aceasta o are cu angajații. Amy Pickerill, asistenta personală a lui Meghan Markle, se numără printre angajații nemulțumiți ai Palatului Kensington, informează protv.ro.

Potrivit unor surse din anturajul regal, Meghan a fost avertizată și de Regina Angliei în privința atitudinii pe care o are față de angajați.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară și cu foarte multe pretenții. Regina e foarte nemulțumită de felul în care îi tratează pe angajați și i-a atras atenția în nenumărate rânduri.”, a mai declarat Amy pentru sursa citată.

Contactat de jurnaliștii de la People, biroul de presă al Palatului Kensington a refuzat să comenteze informaţia despre demisia lui Pickerill, care a fost transferată la începutul anului în subordinea directă a lui Meghan.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X